Hey Honey Lyngdal

Hey Honey skal være den naturlige møteplassen for næringslivet, naboer og medarbeidere i Næringhuset i Lyngdal og i hele Listerregionen. Hamran Snekkerverksted AS har produsert innredninger, kaffebar i alm. Hamran snekkerverksted holder til på Snartemo i Vest Agder. 100% norsk produsert.

Velkommen til Møter & Mat i Lyngdal

Møter & Mat skal være den naturlige møteplassen for næringslivet, naboer og medarbeidere i Næringshuset i Lyngdal og i hele Listerregionen.

Samarbeid på tvers av flere bransjer viser seg å ha blitt en spennende reise. Vi er stolte over resultatet av den jobben vi har gjort - kjøkkenet- selve hjertet i Møter & Mat. Kombinasjonen av det litt røffe kjøkkenet med bruken av tresorten alm gir et tidløst og lekkert uttrykk.

Vi på Hamran jobber gjerne i og med små og store prosjekter. Interiør i kombinasjon med kjøkken, for næringslivet og private. Vi har designet kjøkken for flere villaer sammen og til og med gitt kjøkkenet navn etter prosjektet. Spesielt er det hyggelig når oppdragsgiver gir navnet vårt i egen reklame - det forteller oss noe om vår egen merkevare.

Her kan du lese mer om prosjektet i Lyngdal: http://moterogmat.no/

Kombinasjonen av det røffe sammen med Alm gir et tidløst uttrykk.
Når det urbane kombineres med tre skapes et godt miljø
Plassbygd sofa
Hamran + Høvelbenk

Skrivepult inspirert av høvelbenken

Lekkert bord i røkt eik
Menyen skal friste
Lokale varer selges på Møter & Mat
Møterom
Kjøkken i finert alm. Flotte detaler
Møterom
Små miljøer
Alle er velkommen innom Lyngdal på Møter & Mat i Handelsparken

Hey Honey Ålgård er en kaffebar med nyelig kaffe og hvor du kan få servert noe å spise.

Se hva vi deler i sosiale medier


Kontakt-ikon
Jeg vil vite mer om
PROSJEKTER