KVALITET, HÅNDVERK, VÅR EGEN HISTORIE

Vi har vår egen historie og uttrykket "Hamrankvalitet" er skapte av kundene våre. Vi vil gjerne leve opp til forventningen og blir satt på prøve hver eneste dag. Vi på Hamran trives med det. Hamran Snekkerverksted AS produserer kjøkken innredning, garderober, bad, møbler og det du måtte ønske deg av innredninger i ditt hjem. Hamran holder til på Sørlandet nærmere bestemt Snartemo i Vest Agder hvor vi produserer alt selv. 100% norsk produsert.

Inspirert av stillheten, miljøet og naturen rundt oss.

HAMRAN KVALITET OG HÅNDVERK


Klikk på filmen og få et glimt fra oss på Hamran, hvem vi er og hvordan vi tenker. Har vi de samme tankene og samarbeider om disse, lager vi helt sikkert flere av Norges råeste kjøkken. Kjør film! 

HAMRANKVALITET FRA HAMRANFOLKET

Uttrykket "Hamrankvalitet" er skapt av kundene og vi vil gjerne leve opp til forventningen. Krevende er det, men vi blir satt på prøve hver eneste dag og vi trives med det. Våre kunder er som oss selv, litt spesielle og vil gjerne ha det litt slik eller slik. Vi bruker gjerne god tid på å finne den beste løsningen og et riktig tilbud. Vi tar hverandre på alvor og har av den grunn lært oss å sette av tid sammen med våre kunder. 
Det er mye å prate om, det er spesielle ønsker og våre løsninger skal tas og kjennes på. Vi har mange kunder på Hamran som kommer tilbake jog vi hører ofte; "Dette er det siste kjøkkenet vi kjøper!". De er på jakt etter det motsatte av at alt skal gå kjapt, at det ikke er tid til å tenke igjennom personlige behov og krav. Kundene våre vil gjerne ha det tidløst, er villige til å legge tid og penger i det, og som de selv sier: "Vi kjøper et kjøkken - ikke moduler og skap!". Så da forstår vi bakgrunnen for vårt gode navn og rykte. Hamrankundene vet hva de vil ha. 

"Hamrankvalitet" er et gjennomgangsord i mye av vårt arbeid, men hva er forskjellen på oss og alle andre? 

"Hamrankvalitet" er et gjennomgangsord i mye av vårt arbeid! Stolte håndverkere og dyktige medarbeidere skaper det vi kaller "Hamranfolket" - Lyst til å være en av oss? 


HAMRANS 10 KVALITETSKRAV

1. Alltid på søken etter de gode rådvarene og strenge krav til materialvalg. 

2. Funksjon og form er individuelle behov, det samme er utforming og design. Ingen er like og vi behandler derfor ingen likt. 

3. Våre leverandører har vi lang erfaring med. Pris og leveringsdyktighet er et resultat av vårt gjensidige samarbeid over tid. 

4. Vår måte å tenke salg handler om vårt ukuelige ønske om innsikt og forståelse for de behovene våre kunder har, spennende ideer og egne tanker og som vi finner ut av. 

5. Lang erfaring som håndverksbedrift er en viktig del av vår identitet, og som vi har satt navn og ord på i vårt videre arbeide med hvert eneste Hamrankjøkken. 

6. Gjennom produktutvikling og design, og kanskje Hamrans mest kjente produkt gjennom tidene, nemlig høvelbenken. Her har vi lært oss hva som skal til for at våre kjøkken holder seg over lang tid, er solide og funksjonelle. Vi bruker mye av vår tid på kjøkkenet og det er en viktig arbeidsplass for mange av oss. Derfor skal det alltid være solid og funksjonelt, med kvalitet og bevisst på det indre og ytre miljø. 

7. Hamran er en stor arbeidsplass og en del av nærmiljøet på Snartemo. Vi tar vår del av ansvaret for at vi alle har det godt her i Lyngdalen. Helse, miljø og sikkerhet er ikke bare en suksessfaktor på jobben, men også i vårt liv i en fantastisk natur som vi tar godt vare på. Våre dyktige håndverkere og talentfulle lærlinger blir lagt merke til og henter hjem priser for godt håndverk til stor glede for arbeidsmiljøet og hele bygda. Diplomer og fagbrev er en garanti for våre kunder. 

 

8. Nettverk, dyktige leverandører og samarbeidspartnere er avgjørende for oss dersom vi skal kunne fortsette med å gjøre det på vår måte her på landet og ikke i byen. Avstand har aldri vært noe problem. Vi må ha evne til å reise ut, for å la oss inspirere og ikke minst invitere hjem og selv inspirere. Vi er et stille folk, støyer lite, men har tydelige meninger om det vi tror på, og det vi holder på med. 

9. Økonomisk trygghet og nøkternhet særpreger selskapet vårt og vår historie. Gjennom generasjoner har vi lært oss at vi bare lykkes gjennom hardt arbeid og i nært samarbeid med markedet og våre kunder. Vi investerer i folk og utstyr, bygninger og produktutvikling, og vi trives fordi vi tar ett steg om gangen. 

10. Et godt navn skjemmer ingen og navnet vårt er vi stolte av og verner nøye om. Hamran står for kvalitet, det er forpliktende og inspirerende. Vi er en stor familie, med sterke bånd, vi arbeider alle her og kjenner alle som jobber her. Vårt møte med våre kunder er et møte med oss som beslutter og som er ansvarlige for det vi har avtalt og det vi skal leve opp til. 

Fornøyde kunder og dristige løsninger gir oss pågangsmot til å se på nye prosjekter hver eneste dag på Hamran.

VÅR EGEN HISTORIE

Vi lover å gjøre en god jobb for deg som vil ha et annerledes kjøkken. Et kjøkken som er bygget for å møte individuelle behov. Et kjøkken som er bygget slik at det passer for deg. Tidløst og moderne. 

Det høres kanskje litt rart ut men, men siden vi er fornøyde med å produsere rundt tre hundre kjøkken i året og siden vi jobber flere generasjoner sammen her på Hamran, blir vi av og til oppfattet som litt spesielle i bransjen. Heldigvis er det slik at når man går sin egen vei og holder fast ved det man tror på, går det stort sett bra. Vi gjør det bra. 

Vi har fantastiske kunder som kommer tilbake til oss når de bytter kjøkken eller kjøper nytt hus eller hytte, og som snakker varmt om oss til sine venner og kjente. Det er spesielt kjekt å høre hvor fornøyde våre kunder er med samarbeidet, og som vi mener er en viktig del av prosessen frem til et komplett kjøkken og ferdig kjøkken. Det er vi takknemlige for. Det skaper tillit, og det forplikter. 

Våre viktigste egenskaper er kjøkken, på kvalitetene som tilføres i egen produksjon, på egen design og vår produktutvikling. Alt basert på eget kjøkken- og opplevelsessenter her på Hamran. Våre eiere er dyktige og svært dedikerte, og de holder fast på å bygge selskapet stein på stein. Våre erfarne medarbeidere skaper funksjonelle kjøkken som tåler livet, fordi de er bygget med den kjente Hamrankvaliteten. Og ikke minst - vi har tid til deg som nå skal skape ditt eget kjøkken. 

Våre kunder syns det er en fordel at de møter en kjent og respektert produsent, og som med et ekte engasjement er opptatt av å bygge nettopp ditt kjøkken. Som gjør sitt beste for å lage nettopp det kjøkkenet du vil ha. Et kjøkken som alle brukere kan trives i. Et kjøkken som er satt sammen slik at man både kan trylle frem og et raskt måltid og samtidig lage langsomme matopplevelser sammen når anledningen byr seg. Vi synes det er kjekt å høre at Hamrankjøkkenet ofte blir det mest populære oppholdsrommet og arbeidsstedet i hjemmet. 

Verdiene vi arbeider etter og som vi ønsker å måle oss mot er trygghet,respekt, involvering, individualitet og følelsen av å bli tatt hånd om av stolte, virkelige og sanne fagfolk. Møtet med Hamran skal oppleves som et møte med lyttende mennesker. Ydmyke fagpersoner som har tid til deg og som viser interesse for dine ønsker og behov. Lojale og støttende medarbeidere som har stor arbeidsglede og stolthet til faget sitt, og som liker å gjøre kundene glade. Vi legger stor vekt på at du skal oppleve oss som både lyttende og nøyaktige i den jobben vi gjør. Du skal kjenne at vi kan vår historie, at vi er dyktige håndverkere, og at vi er fleksible og tilpassningsdyktige. 

Hamran kjøkkenet er bygget av Hamranfolket på Hamran. Slik du vil ha det! 

Se hva vi deler i sosiale medier