Et fristed i en travel hverdag

I Loshavn utenfor Farsund har Siv Sandnes og Otto Husby bygget en ny moderne hytte. Mye av tiden her tilbringer de på kjøkkenet.

- Ved å velge gode leverandører som Hamran, har faktisk resultatet overgått forventningene våre, sier Otto Husby og Siv Sandnes.

Ekteparet har hytte i idylliske Loshavn, en uthavn ved Eikvåg utenfor Farsund. Her har de en flott eiendom med praktfull utsikt utover sjøen, skjærgården og Katland fyr. Sivs familie har hatt hytte på tomta i over hundre år. For to år siden valgte hun og ektemannen å rive den ned for å bygge en ny.

- Hytta som sto der begynte å bli litt sliten, den var bygget med enkle materialer. Vi øsnket å bygge en ny, moderne hytte, men også ivareta det gamle, både når det gjaldt utseende og materialvalg som dører, vinduer og gulv. Vi har gjenskapt den gamle stilen og det gamle designet, og samtidig gitt det et moderne preg, forteller de to.

 

Kundefokus

Ekteparet visste fra starten at de ønsket å bruke Hamran i det store hytteprosjektet.

Ekteparet visste fra starten at de ønsket å bruke Hamran i det store hytteprosjektet. 

Hamran er kjent for sin kvalitet og sin gode kundeservice. De er gode på oppfølging og de er løsningsorienterte. De kommer og monterer alt, og sørger for at alt passer inn. De har et kundefokus som vi setter stor pris på, og de er oppdatert på design. Vi er veldig fornøyde med det de har levert, forteller Siv og Otto. 

De to tok kontakt med Hamran for halvannet år siden, etter at byggeprosessen var i gang.

Vi hadde flere møter med vår kundeansvarlige, Janne, hvor vi diskuterte design og løsninger. Vi hadde en del tanker selv, og de forslagene hun kom med stemte godt overens med våre ønsker. Vi ble ganske fort enige om hvordan det skulle se ut og hvilke løsninger vi skulle bruke, forteller ekteparet.

Kreative løsninger

Begge er fra Farsund, og etter å ha bodd flere andre steder i landet flyttet de tilbake til hjemstedet for 13 år siden. I dag er de en familie på fire, og bor bare fem kilometer unna hyttetomta.

Siv arbeider som psykologspesialist ved ABUP og Otto er daglig leder for et selskap som driver med rådgivning og opplæring innenfor prosjektledelse. Og når hverdagen er hektisk, er det viktig å nyte fritiden til fulle. Da er den nye hytta, med den spektakulære sørlandske utsikten, det perfekte stedet å være. 

Hytta er et fristed for oss. Vi bruker den nesten hver helg, og også i deler av ferien, forteller de.

Og det viktigste rommet i hytta, er kjøkkenet, fastslår Otto og Siv.

Vi har mange samlinger der, jeg vil si vi bruker mesteparten av tida på kjøkkenet når vi er på hytta. Vi er veldig glad i å lage mat, og har ofte selskapeligheter med god mat og drikke. kjøkkenet fra Hamran er i heltre bjørk med eikeskuffer, en veldig kreativ løsning Og det er funksjonelt, med gode arbeidsbenker som gjør at det er lett å lage mat. Vi ønsket et tøft kjøkken, laget av ekte tre, og vi ønsket at det skulle være bygget på mål slik at alt passet ordentlig inn.

Fleksibilitet

Siv og Otto forteller også at Hamran kunne levere flere løsninger enn paret forventet.

Siv og Otto forteller også at Hamran kunne levere flere løsninger enn paret forventet.

Det vi visste på forhånd var at vi skulle ha kjøkken og senger, men de har også levert garderober, badeinnredning, spisebord og arbeidsbenk. Det utviklet seg, for det viste seg at de tilbød en del ting vi ikke var klar over at de kunne tilby. I tillegg er det bygget skap i alle knevegger i andre etasje, også en kreativ løsning, som har gitt mye skapplass. Den andre etasjen er ganske liten, derfor var det viktig at vi fikk utnyttet plassen godt, forteller han. 

Veggene i hytta er hvite, og paret ønsket også en lys innredning.

Det er en fordel med Hamran at man kan velge mellom ulike tresorter og ulike uttrykk og i alle slags farger. Det gir stor fleksibilitet, forteller de to.

Hytta er nå ferdig, og flittig i bruk.

Etter en byggeprosess har man mange tanker om de ulike leverandørene, og Hamran er blant dem vi er mest fornøyd med. Det var en enkel prosess fra vår side, vi fikk mange gode forslag og god oppfølging. De var pålitelige, kom til avtalt tid, og hvis noe ikke passet så gjorde de det på nytt. Vi har ingenting å klage på, og vi har allerede bestilt flere skap hos Hamran. Vi kommer også til å bruke dem igjen i flere byggeprosjekter i fremtiden, konstaterer de.

Se hva vi deler i sosiale medier


Kontakt-ikon
Jeg vil vite mer om
Et fristed i en travel hverdag